Autocar Mangalia - Constanta - Bucuresti?

Plecarile din Mangalia catre Constanta si Bucuresti se fac din fata magazinului Lidl Mangalia, pe Soseaua Constantei.

Biletele de microbuz se pot achizitiona direct de la sofer. Daca doriti mai multe informatii, dispecerii nostri va stau la dispozitie, de luni pina duminica.

Calatoriti in conditii excelente cu autocare si microbuze moderne, sigure si confortabile. Pentru ca vine sezonul estival, ne-am pregatit din timp si am inlocuit toata flota de autocare si microbuze care circula pe ruta Mangalia – Constanta – Bucuresti si retur.

Suntem mai pregatiti ca niciodata sa va oferim tot confortul unui calatorii rapide intre cele 2 destinatii, la preturi mici tot anul.

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet este sa folositi formularul din site accesand butonul REZERVARI din partea de sus a site-ului. In acest fel, locul dvs. va fi rezervat din timp si nu veti avea probleme la imbarcare, mai ales in perioada aglomerata a anului.

Informatii despre curse si preturi

DISPECERAT BUCURESTI
DISPECERAT CONSTANTA
DISPECERAT MANGALIA

Transport Mangalia –  Bucuresti?

Alege sa calatoresti cu Comanto 94. Rezerva-ti din timp biletul la un pret excelent si bucura-te de calatorii relaxante si sigure. Pentru cursele regulate pe care le efectuam zilnic, avem in flota auto microbuze si autocare moderne, dotate cu aer conditionat si sistem audio pentru o calatorie placuta care ajunge intotdeauna la timp. Daca nu doresti sa faci rezervare online, te rugam sa contactezi dispecerul din orasul din care pleci pentru detalii precum pretul calatoriei, orele de plecare/sosire sau orice alte informatii.

Suntem o companie de transport cu o vechime de peste 20 de ani dar am format o echipa tanara, care se concentreaza pe calitatea serviciilor, cu o abordare moderna. Facem totul cu pasiune folosindu-ne de experienta acumulata in timp, concentrati in permanenta pe siguranta si calitate.

Datorita abordarii noastre personale, suntem constienti de nevoile specifice ale tuturor clientilor nostri. Am invatat in timp ce este mai important la o firma de transport persoane si asta ne deosebeste de concurenta.

REZERVARI