Inchirieri microbuze, midiautocare si autocare

bus1Va punem la dispozitie pentru inchiriere: autocare, midiautocare, microbuze si autoturisme pentru grupuri de persoane, familii, calatorii in scop de afaceri sau personal.

Puteti apela la serviciul de inchirieri pentru deplasari in alte localitati din tara, circuite turistice, team building-uri, excursii scolare, tururi de oras, evenimente.

Oferta de pret incepe de la 0,70 EUR/km si este negociabila in functie de numarul de kilometri efectuati si perioada inchirierii.

Calitatea serviciilor oferite de firma noastra de transport se ridica intotdeauna la nivelul asteptarilor dvs. Puteti conta pe punctualitatea, seriozitatea si profesionalismul nostru deoarece avem experienta de peste 22 de ani in transporturi si stim care sunt lucrurile si detaliile care conteaza pentru buna desfasurare a unei calatorii.

Inchirieri autoturisme

inchirieri autoVa oferim in sistem Rent a Car autoturisme de la 15 Euro/zi: Dacia Logan, Dacia Duster, Mercedes Vito, Peugeot 207, Peugeot 301, Peugeot 407.

Grija pe care o acordam detaliilor, review-rile pozitive ale clientilor si nu in ultimul rand – pretul fara concurenta, fac din compania noastra partenerul ideal la care puteti apela cu incredere, si cu garantia ca veti beneficia de masini dotate coresunzator, aflate intr-o stare excelenta, pregatite sa va conduca la destinatia pe care o doriti.

Apeland la serviciile noastre de inchirieri masini, beneficiati de toate avantajele si garantiile unei companii care isi respecta clientii. Varietatea autoturismelor oferite spre inchiriere este diversificata si cu siguranta veti gasi autoturismul potrivit scopului calatoriei pe care o planificati: o iesire de weekend cu prietenii la munte sau la mare, o calatorie in scop de afaceri sau o vacanta cu familia.

REZERVARI