Craiova – Aeroport Otopeni

Transport persoane Craiova – Aeroport Otopeni

Curse zilnice cu plecare din Craiova către Aeroportul Otopeni și retur. Plecările din Craiova se fac de la Benzinăria Petrom – lângă Gară.

Biletele de microbuz se pot achiziționa direct de la șofer sau online folosind sistemul de rezervare de mai jos. Mai multe informații: 0756 888 777

Transport persoane Craiova – Otopeni

Cauți o firmă de transport persoane de la Craiova la Aeroportul Otopeni și retur?

De ce să călătorești cu Comanto 94

✔ Șoferii noștri sunt profesioniști și renumiți pentru atitudinea profesională. Ne mândrim că putem asigura confort si siguranță cu autocare și microbuze moderne, pentru o călătorie relaxată și confortabilă.

✔ Oferim un serviciu de calitate la prețuri competitive pe rute importante din țară precum Craiova, Constanta, Ploiești cu plecare din București sau Otopeni.

✔ Cu peste 25 de ani de experiență în transportul de persoane, avem tot ce trebuie pentru a ne asigura că toate cursele sunt sigure și că ajungem întotdeauna la destinație la ora stabilită.

✔ Toate călătoriile de la Craiova la Aeroportul Otopeni au preț fix.

✔ Sistemul de rezervari online este simplu și vă oferă posibilitatea de a rezerva biletul din confortul de acasă.

Vreți să fiți siguri că ajungeți la timp la aeroport?

Călătoriți cu noi în condiții excelente, cu microbuze moderne, sigure și confortabile. Pentru că vine sezonul estival, ne-am pregătit din timp și am înlocuit toata flota de microbuze care circulă pe ruta Craiova ↔ Aeroport Otopeni.

Suntem mai pregătiți ca niciodată să vă oferim tot confortul unei călătorii rapide între cele 2 destinații, la prețuri mici tot anul.

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet este să folosiți formularul online din site. În acest fel, locul dvs. va fi rezervat din timp și nu veți avea probleme la îmbarcare, mai ales în perioadele aglomerate ale anuluiprecum sezonul estival sau sărbătorile tradiționale.

transport craiova otopeni

Firmă transport Craiova – Otopeni

Alege să călătoresti cu Comanto 94. Rezervă-ți din timp biletul la un preț excelent și bucură-te de călătorii relaxante și sigure. Pentru cursele regulate pe care le efectuăm zilnic, avem în flota auto microbuze moderne, dotate cu aer condiționat și sistem audio, pentru o călătorie plăcută cu care ajungi întotdeauna la timp.

Daca nu dorești să faci rezervare online, te rugăm să ne contactezi prin telefon pentru detalii precum prețul călătoriei, orele de plecare/sosire sau orice alte informații.

Despre noi

Suntem o companie de transport cu o vechime de peste 25 de ani dar am format o echipă tânără, care se concentrează pe calitatea serviciilor, cu o abordare modernă. Facem totul cu pasiune folosindu-ne de experiența acumulată în timp, concentrați în permanență pe siguranță și calitate.

Datorită abordării noastre personale, suntem conștienți de nevoile specifice ale tuturor clienților noștri. Am învătat în timp ce este mai important la o firmă de transport persoane și asta ne deosebește de concurență.

Derulează în sus