Craiova – Aeroport Otopeni

Transport persoane Craiova – Aeroport Otopeni

Curse zilnice cu plecare din Craiova catre Aeroportul otopeni si retur. Plecarile din Craiova se fac de la Benzinaria Petrom – langa Gara.

Biletele de microbuz se pot achizitiona direct de la sofer sau online folosind sistemul de rezervare de mai jos. Mai multe informatii: 0743 060 708

Transport persoane Craiova – Otopeni

Cauti o firma de transport de la Craiova la Aeroportul Otopeni si retur?

De ce sa calatoresti cu Comantotrans

✔ Soferii nostri sunt profesionisti si renumiti pentru atitudinea profesionala. Ne mandrim ca putem asigura unele dintre cele mai moderne microbuze pentru o calatorie relaxata si confortabila.

✔ Oferim un serviciu de calitate la preturi competitive pe rute importante din tara.

✔ Cu peste 20 de ani de experienta in transportul de persoane, avem tot ce trebuie pentru a ne asigura ca toate cursele sunt sigure si ajungem intotdeauna la destinatie la ora stabilita.

✔ Toate calatoriile de la Craiova la Aeroportul Otopeni au pret fix.

✔ Sistemul de rezervari online este simplu si va ofera posibilitatea de a rezerva biletul din confortul de acasa.

Vreti sa fiti siguri ca ajungeti la timp la aeroport?

Calatoriti cu noi in conditii excelente, cu microbuze moderne, sigure si confortabile. Pentru ca vine sezonul estival, ne-am pregatit din timp si am inlocuit toata flota de microbuze care circula pe ruta Craiova ↔ Aeroport Otopeni.

Suntem mai pregatiti ca niciodata sa va oferim tot confortul unui calatorii rapide intre cele 2 destinatii, la preturi mici tot anul.

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet este sa folositi formularul din site. In acest fel, locul dvs. va fi rezervat din timp si nu veti avea probleme la imbarcare, mai ales in perioada aglomerata a anului.

transport craiova otopeni

Firma transport Craiova – Otopeni

Alege sa calatoresti cu Comanto 94. Rezerva-ti din timp biletul la un pret excelent si bucura-te de calatorii relaxante si sigure. Pentru cursele regulate pe care le efectuam zilnic, avem in flota auto microbuze moderne, dotate cu aer conditionat si sistem audio pentru o calatorie placuta care ajunge intotdeauna la timp.

Daca nu doresti sa faci rezervare online, te rugam sa ne contactezi prin telefon pentru detalii precum pretul calatoriei, orele de plecare/sosire sau orice alte informatii.

Despre noi

Suntem o companie de transport cu o vechime de peste 20 de ani dar am format o echipa tanara, care se concentreaza pe calitatea serviciilor, cu o abordare moderna. Facem totul cu pasiune folosindu-ne de experienta acumulata in timp, concentrati in permanenta pe siguranta si calitate.

Datorita abordarii noastre personale, suntem constienti de nevoile specifice ale tuturor clientilor nostri. Am invatat in timp ce este mai important la o firma de transport persoane si asta ne deosebeste de concurenta.

Derulează în sus