Transport Mangalia – Constanta – Bucuresti

Autocar Mangalia ↔ Constanța ↔ București

Plecările din Mangalia către Constanța și București se fac din fața magazinului Lidl Mangalia, pe Șoseaua Constanței.

Biletele de microbuz se pot achiziționa direct de la sofer sau folosind sistemul de rezervări online de mai jos.

Informații despre curse și prețuri

Dispecerul nostru vă stă la dispoziție de luni până duminică la numărul de telefon: ✆ 0756 49 49 49

De ce să călătoriți cu Comanto 94

Călătoriți în condiții excelente cu autocare și microbuze moderne, sigure și confortabile. Pentru că vine sezonul estival, ne-am pregatit din timp și am înlocuit toată flota de autocare și microbuze care circulă pe ruta Mangalia – Constanta – Bucuresti și retur.

Suntem mai pregatiti ca niciodată să vă oferim tot confortul unui călătorii rapide între cele 2 destinații, la prețuri mici tot anul.

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet este să folosiți formularul de rezervări online din pagină. În acest fel, locul dvs. va fi rezervat din timp și nu veți avea probleme la îmbarcare, mai ales în perioada aglomerată a anului.

Transport persoane Mangalia –  București

Alege să călătorești cu Comanto 94. Rezervă-ți din timp biletul la un preț excelent și bucură-te de călătorii relaxante și sigure. Pentru cursele regulate pe care le efectuăm zilnic, avem în flota auto microbuze și autocare moderne, dotate cu aer condiționat și sistem audio pentru o călătorie placută cu care ajungi întotdeauna la timp. Daca nu dorești să faci rezervare online, te rugăm să contactezi dispecerul din orașul din care pleci pentru detalii precum prețul călătoriei, orele de plecare/sosire sau orice alte informații.

Suntem o companie de transport persoane cu o vechime de peste 25 de ani. Am format o echipă tânără, care se concentrează pe calitatea serviciilor, cu o abordare modernă. Facem totul cu pasiune folosindu-ne de experiența acumulată în timp, concentrați în permanență pe siguranță și calitate.

Datorită abordării noastre personale, suntem constienți de nevoile specifice ale tuturor clienților noștri. Am învățat în timp ce este mai important la o firmaăde transport persoane și asta ne deosebește de concurență.

Derulează în sus