Transport Mangalia – Constanta – Bucuresti

Transport Mangalia Constanta Bucuresti

Plecarile din Mangalia catre Constanta si Bucuresti se fac din fata magazinului Lidl Mangalia, pe Soseaua Constantei.

Biletele de microbuz se pot achizitiona direct de la sofer sau folosing sistemul de rezervari online de mai jos.

Informatii despre curse si preturi

Dispecerii nostri va stau la dispozitie de luni pina duminica la numerele de telefon afisate mai jos:

DISPECERAT BUCURESTI

0756 49 49 49

DISPECERAT CONSTANTA

0756 888 777

DISPECERAT MANGALIA

0755 000 888

De ce sa calatoriti cu Comantotrans

Calatoriti in conditii excelente cu autocare si microbuze moderne, sigure si confortabile. Pentru ca vine sezonul estival, ne-am pregatit din timp si am inlocuit toata flota de autocare si microbuze care circula pe ruta Mangalia – Constanta – Bucuresti si retur.

Suntem mai pregatiti ca niciodata sa va oferim tot confortul unui calatorii rapide intre cele 2 destinatii, la preturi mici tot anul.

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet este sa folositi formularul din site accesand butonul REZERVARI din partea de sus a site-ului. In acest fel, locul dvs. va fi rezervat din timp si nu veti avea probleme la imbarcare, mai ales in perioada aglomerata a anului.

Transport persoane Mangalia –  Bucuresti

Alege sa calatoresti cu Comanto 94. Rezerva-ti din timp biletul la un pret excelent si bucura-te de calatorii relaxante si sigure. Pentru cursele regulate pe care le efectuam zilnic, avem in flota auto microbuze si autocare moderne, dotate cu aer conditionat si sistem audio pentru o calatorie placuta care ajunge intotdeauna la timp. Daca nu doresti sa faci rezervare online, te rugam sa contactezi dispecerul din orasul din care pleci pentru detalii precum pretul calatoriei, orele de plecare/sosire sau orice alte informatii.

Suntem o companie de transport cu o vechime de peste 20 de ani dar am format o echipa tanara, care se concentreaza pe calitatea serviciilor, cu o abordare moderna. Facem totul cu pasiune folosindu-ne de experienta acumulata in timp, concentrati in permanenta pe siguranta si calitate.

Datorita abordarii noastre personale, suntem constienti de nevoile specifice ale tuturor clientilor nostri. Am invatat in timp ce este mai important la o firma de transport persoane si asta ne deosebeste de concurenta.

Derulează în sus